Jordvarme

Jordvarme

Jordvarme er miljøvenlig opvarmning. Et jordvarmeanlæg kan spare dig for halvdelen af varmeregningen og miljøet for 50-75% CO2 dvs. jordvarme er en økonomisk grøn varmeløsning.


Jordvarmeanlægget er hurtigt tjent ind, selvom det koster en del at etablere. Et jordvarmeanlæg er tjent ind på omkring 10 år og du sparer lynhurtigt 50-60% på din varmeregning.


Det fungerer sådan at jordvarmen udnytter den oplagrede, passive solenergi i jordens øverste lag.

Et jordvarmeanlæg består af en lang slange og en varmepumpe. Slangen graves ned i jorden, – jo længere slangen er, jo mere varme og energi kan den trække ud af jorden. Du har brug for et jordareal på 1-3 m2 pr. m2 boligareal for at få effektiv jordvarme. Varmepumpen til jordvarme anlægget kan placeres i bryggerset. Her bliver jordvarmen omdannet, så den kan bruges til opvarmning og varmt vand. Anlægget til jordvarme styres elektronisk. Temperaturen i varmeanlægget reguleres efter temperaturen udenfor. Et jordvarme anlæg er et lukket system, så der skal ikke fyldes noget på anlægget. Den eneste vedligeholdelse er rensning af et filter i pumpen en gang om året.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kontaktinfo

Brdr. Schmidt VVS ApS

Fasanvej 3, Assens

9550 Mariager

info@schmidtvvs.dk

cvr. 30 36 35 58


Jan 40 40 10 75Værksted

Vægtervej 10, Assens

(Indkørsel fra Industrivej 11)

9550 Mariager